Σπείρα ανηλίκων είχε «ρημάξει» καταστήματα στα Νότια Προάστια, ωστόσο οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα.

Η δράση των διαρρηκτών καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsbreak.gr.

Ο ανήλικος κακοποιός, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στις εικόνες, σπάει την κλειδαριά ενός κομμωτηρίου στην Ηλιούπολη και εισβάλλει σε αυτό.

Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα καταφέρνει να αρπάξει την ταμειακή μηχανή από το κομμωτήριο και να εξαφανιστεί.

Έξω από το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ένας συνεργός του ανήλικου, που τον περίμενε σε μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες ήταν μέλη της σπείρας ανηλίκων που από τις αρχές του έτους είχε σπάσει πάνω από 27 βιτρίνες καταστημάτων.

Οι δράστες τις περισσότερες φορές αφαιρούσαν χρήματα από τα ταμεία και εξαφανίζονταν. Σε ορισμένες από τις διαρρήξεις φρόντιζαν να σπάνε τους υαλοπίνακες των καταστημάτων ακόμη και με μεταλλικά καπάκια… φρεατίων.

«Καταλάβαμε ότι έγινε ληστεία όταν ήρθαμε το πρωί για να ανοίξουμε. Βρήκαμε την πόρτα ανοιχτή.

Μετά είδαμε τις κάμερες ασφαλείας και καταλάβαμε πως είχαν μπει μέσα. Ένα ανήλικο παιδί είχε ανοίξει την πόρτα μας με ένα εργαλείο.

Είχε πάρει τα χρήματα από το ταμείο και είχε εξαφανιστεί. Ευτυχώς ήταν λίγα», μας είπε μία ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην Ηλιούπολη.

«Είναι η δεύτερη φορά που μου ανοίγουν το κομμωτήριο. Ευτυχώς δεν μου έσπασαν τη τζαμαρία και δεν χρειάστηκε να πληρώσω χρήματα για να την επισκευάσω.

Δώσαμε κατάθεση στην αστυνομία και μετά από κάποιο διάστημα μας είπαν ότι συνέλαβαν τέσσερις ανηλίκους», πρόσθεσε το ίδιο θύμα των ανήλικων… ποντικών


www.newsbreak.gr 

Προβλήθηκε 1197 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.