Την 4η θέση στον τελικό του Ντουέτου, στην κατάταξη της COMEN, στην τρίτη ημέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN CUP) Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στη Γενεύη, το Σάββατο (3/8) το βράδυ, πήραν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι Ζωή Καράγγελου - Βάγια Σταυρούλα Ελένη.

Οι κοπέλες μας βαθμολογήθηκαν με συνολικό 147,4556 βαθμούς. Στη γενική κατάταξη κατέλαβαν την 6η θέση.

Το χρυσό μετάλλιο στη γενική κατάταξη πήρε η Ρωσία με τις Λιακόβα και Σμύρνοβα και στην κατάταξη της COMEN η Ιταλία με τις Μεούτσι και Πεντότι (ασημένιο η Ισπανία, χάλκινο η Γαλλία).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.

Σήμερα Κυριακή (4/8), τελευταία ημέρα των αγώνων, θα αγωνιστούν η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Σόλο και η Εθνική μας ομάδα στον τελικό του Ομαδικού.

Επίσης χάλκινο μετάλλιο στο Κόμπο, στην κατάταξη της COMEN, στο Μεσογειακό Κύπελλο Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης που γίνεται στη Γενεύη κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα την Παρασκευή (2/8) το βράδυ. Στη γενική κατάταξη πήρε την 5η θέση.

Οι νεαρές κοπέλες που αποτελούσαν την ομάδα ήταν οι: Ζωή Καράγγελου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Γεωργία Ζώταλη, Κατερίνα Μπέκου, Κατερίνα Μανασάκη, Βασιλική Μολόζη, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Μαρίνα Βασιλοπούλου, Ελένη Φράγκου, οι οποίες βαθμολογήθηκαν με 79,9333.

Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN πήρε η Ισπανία και στην γενική κατάταξη η Ρωσία (Μόσχα).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ 

Προβλήθηκε 451 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.