Ανακοινώνουμε για την νέα αγωνιστική περιόδο την έναρξη συνεργασία μας, με τον προπονητή κο Μιχάλη Παπαναστασίου, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στο πόλο, τόσο ως διακριθέντας και εξαιρετικός αθλητής, όσο και ως προπονητής με ιδιαίτερη πείρα και διακρίσεις, επίσης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση.
   
Εκτίμηση της Διοίκησης του Τμήματός μας είναι, ότι η ένταξη του κου Μιχάλη Παπαναστασίου στο δυναμικό των προπονητών μας, αποτελεί μία επιπλέον προσθήκη υπέρ της βελτίωσης της καλλιέργειας του αθλήματος από τον Σύλλογό μας, λαμβάνοντας υπόψη ότι συμφωνούμε στην γενικότερη πολιτική και φιλοσοφία λειτουργίας του Τμήματός μας, δίνοντας σημασία στην προσωποποιημένη αντιμετώπιση και βελτίωση κάθε αθλητή/-τριάς μας, πλήρως όμως εντασσόμενου στο ομαδικό πλαίσιο, υπέρ όλων ανεξαιρέτως.
 
 Ο κος Μιχάλης Παπαναστασίου, θα είναι ο προπονητής της Εφηβικής μας ομάδας και ως κοινή μας επιθυμία για την μετάδοση και εκμετάλλευση της εμπειρίας του, θα προπονεί και τους νέους αθλητές της Εκμάθησή μας.
 
Βιογραφικό - Παρουσίαση
 
Ως αθλητής:
 
-1979- 1981, Εθνικός Πειραιώς, Κολύμβηση, 3 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
-1981 -1996 ΑΝΟ Γλυφάδας, όπου αγωνίσθηκε σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα και από το 1985 σε ηλικία 15 ετών, εντάσσεται στην Ανδρική ομάδα, στην Α1 Εθνική Κατηγορία, κατακτώντας 4 Πρωταθλήματα κ 3 Κύπελλα.
-1997-1998, Άρης Νικαίας, κατάκτηση ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
-1998-1999, Νηρέα Χαλανδρίου, στη Α2 Εθνική Κατηγορία.
-1999-2000, Πανιώνιος, κατάκτηση ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
-2000-2002, ΝΟ Βόλου Αργοναύτες, κατάκτηση ανόδου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία και την επόμενη χρονιά άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
  Επίσης, αγωνίστηκε με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών, από το 1985 έως το 1990 και με την Εθνική Ανδρών από το 1989 έως το 1992 και το 1995.
 
Ως προπονητής:
 
-1991-1992, Πανιώνιος ΓΣΣ, Παίδες.
-1997-1998, Άρης Νίκαιας, υποδομές.
-2011-2014, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, υποδομές & Μίνι Παίδες, όπου κατακτούν το 2012 την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και το 2013 την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημά τους.
-2014-19, ΑΝΟ Γλυφάδας, Παίδες, όπου έφτασαν στην 4η θέση με το 2016 και Μίνι Παίδες.
     
ΥΓ. Παρά το πλήθος των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων του και επειδή εν τέλει όλα αυτά αφορούν τα παιδιά μας και όχι μόνο ως αθλητές του συγκεκριμένου αθλήματος, αλλά συνολικώς ως αθλητές και του μετέπειτα βίου τους σε όλες τις πτυχές του, ο επιπλέον παράγοντας που βάρυνε στην επιλογή μας, ήταν η ζεστή διάθεση του να εργαστεί και με τα νέα και μικρότερα παιδιά μας.
     
Κε Παπαναστασίου, καλωσορίσατε στην οικογένεια του Τμήματός μας και στον αρχαιότερο Σύλλογο της Πόλης μας, καθώς και έναν από τους μεγαλύτερους πανελλαδικώς.
   
 Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.

 Συνεχίζουμε… 

https://ilioupolo.blogspot.com

Προβλήθηκε 134 φορές

Απάντηση στην Μαχόμενη Ηλιούπολη από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Διαβάζοντας την ανάρτηση σας ''Όλα στο φως, οι δημότες πρέπει να τα ξέρουν όλα''- Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 παρατήρησα στην παράγραφο 9, για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος & του προϋπολογισμού 2020 του δήμου, ότι αναφέρεστε στις προκλητικές δαπάνες του δήμου για την κατασκευή τριών αναρριχητικών πιστών, ενώ προέχουν ουσιαστικότερες δαπάνες για τους δημότες.

Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή . Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" , κ. Γαβριήλ Αραμπατζής παρακολούθησε την συνεδρίαση της επιτροπής.

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: ''Λευκές Νύχτες για εργοδότες και δημάρχους. Μαύρες για τους εργαζόμενους''.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28.11 συζητήθηκε μεταξύ άλλων η έγκριση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το έτος 2020, όπου έγινε λόγος για έναν ακόμα πετσοκομμένο προϋπολογισμό πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις επιταγές της κυβέρνησης και της Ε.Ε,...