Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Δευτέρας μία 36χρονη γυναίκα, η οποία κινούταν πεζή στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Ειδικότερα, στις 23:00 το βράδυ, δύο άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν την 36χρονη και με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Για την υπόθεση, από την Ελληνική Αστυνομία, διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών,. έτσι ώστε να μπει τέλος στη δράση τους.

https://dytikesmaties.gr 

Προβλήθηκε 3843 φορές

Απάντηση στην Μαχόμενη Ηλιούπολη από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Διαβάζοντας την ανάρτηση σας ''Όλα στο φως, οι δημότες πρέπει να τα ξέρουν όλα''- Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 παρατήρησα στην παράγραφο 9, για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος & του προϋπολογισμού 2020 του δήμου, ότι αναφέρεστε στις προκλητικές δαπάνες του δήμου για την κατασκευή τριών αναρριχητικών πιστών, ενώ προέχουν ουσιαστικότερες δαπάνες για τους δημότες.

Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή . Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" , κ. Γαβριήλ Αραμπατζής παρακολούθησε την συνεδρίαση της επιτροπής.

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: ''Λευκές Νύχτες για εργοδότες και δημάρχους. Μαύρες για τους εργαζόμενους''.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28.11 συζητήθηκε μεταξύ άλλων η έγκριση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το έτος 2020, όπου έγινε λόγος για έναν ακόμα πετσοκομμένο προϋπολογισμό πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις επιταγές της κυβέρνησης και της Ε.Ε,...