Την Τρίτη 6 Αύγουστου κατά την διάρκεια περισυλλογής των απορριμμάτων στο χώρο του στρατοπέδου ΕΚΕΜΣ εργάτρια της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα τραυματίστηκε στο δάκτυλο του χεριού της.
 
Άμεσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι ιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια της έδωσαν αναρρωτική άδεια.
 
Δεν είναι πρώτη φορά που εργαζόμενος-η στον δήμο Βύρωνα είναι θύμα εργατικού ατυχήματος.
 
Αυτό αναδεικνύει τις δύσκολες συνθήκες εργασίας, αλλά και την εντατικοποίηση της, που πολλές φορές υποκρύπτεται και αποτελεί την βασική αιτία που προκαλούνται τα ατύχηματα.
 
Ευχόμαστε στη συναδέλφισσα γρήγορη ανάρρωση.
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

 

Πηγή: notia.gr 

Προβλήθηκε 288 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 12.12.2019 έως 21.12.2019 και κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, εναλλάξ ανά λωρίδα, ως εξής

Νέες 3D διαβάσεις στα σχολεία του Βύρωνα

Τα OK! Anytime Markets συνεχίζουν το έργο τους στις γειτονιές της Αθήνας, δημιουργώντας τρεις νέες τρισδιάστατες διαβάσεις σε δύο σχολεία στην περιοχή του Βύρωνα, μετά την επιτυχημένη ανταπόκριση που είχε το έργο στα σχολεία του Χαλανδρίου.