Η πρόβλεψη του κινδύνου πυρκαγιών για την Αττική, το Σάββατο 10 Αυγούστου, εκτιμάται ως ΑΚΡΑΙΑ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 5 - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ).

▶️ Με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου:

🚨Σε επιφυλακή μπαίνουν η υπηρεσία δασοπροστασίας και πολιτικής προστασίας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των σφοδρών ανέμων.

▶️ Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ενημερώνει ότι κάθε πρόσβαση στον Υμηττό θα παραμείνει κλειστή το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 από την 7η πρωινή της ίδιας μέρας έως την 7η πρωινή της επομένης, λόγω του πολύ Υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορίας 5).

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ειδικότερα, διακόπτεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων και απαγορεύεται η παραμονή εκδρομέων στο σύνολο του δασικού οδικού δικτύου των περιοχών Νότιου Τομέα του ορεινού όγκου Υμηττού.

Η διακοπή - έλεγχος της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνετα στις οδούς:

Γοργοποτάμου, Ολυμπίας και Μιχαλακοπούλου, Γράμμου και Μιχαλακοπούλου, Τέρμα Διγ. Ακρίτα και Κιάφας, Επτανήσου & Κιάφας, Μιλήτου (μεταξύ Κομνηνών και Αβέρωφ), Παλαιολόγου & Αγ. Νεκταρίου.

Σε περίπτωση πυρκαγιάς τηλεφωνούμε άμεσα στο 199.🚒

☎️Tηλέφωνο έκτακτης ανάγκης: 6979 800633 (24ωρη λειτουργία)

- Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, τηλ.: 210 9955396 (Πυροφυλάκιο)

Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε το βουνό μας.


Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης

 

Προβλήθηκε 116 φορές

Δήμος Βύρωνα: ''Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στον πεζόδρομο της αγοράς''

Οι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), το τοπικό τμήμα του "Χαμόγελου του Παιδιού" και οι καταστηματάρχες της αγοράς Βύρωνα συνδιοργανώνουν, Χριστουγεννιάτικη γιορτή...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 12.12.2019 έως 21.12.2019 και κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, εναλλάξ ανά λωρίδα, ως εξής

Νέες 3D διαβάσεις στα σχολεία του Βύρωνα

Τα OK! Anytime Markets συνεχίζουν το έργο τους στις γειτονιές της Αθήνας, δημιουργώντας τρεις νέες τρισδιάστατες διαβάσεις σε δύο σχολεία στην περιοχή του Βύρωνα, μετά την επιτυχημένη ανταπόκριση που είχε το έργο στα σχολεία του Χαλανδρίου.