Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης 
 

Κατηγορία κινδύνου 5 (Κατάσταση Συναγερμού) προβλέπει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και για αύριο Κυριακή για την Αττική. 

 
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 
 

Απαγορεύεται ρητά η διέλευση και η παραμονή πεζών και οχημάτων σε όλους τους δασικούς δρόμους. 

Προβλήθηκε 135 φορές

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενάγεται ενώπιον του 29ου Τριμελούς Διοικητικού Δικαστηρίου κατόπιν αγωγής που άσκησε η χήρα και η θυγατέρα του θανόντος στην πυρκαγιά Αρχιφύλακα Καλλιντεράκη.

Η Οικονομική Επιτροπή Ομόφωνα Αποφασίζει και Παρέχει εντολή και εξουσιοδότηση προς τους Νομικούς Συμβούλους του Δήμου κ.κ. Νικόλαο Καραβέλο και Μανταδάκη Κων/νο, να παρασταθούν στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και σε κάθε μετΆ αναβολή δικάσιμο ενώπιον του ΣΤΆ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προς υπεράσπιση του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης, κ. Βασίλειο Βαλασόπουλο...

Απάντηση στην Μαχόμενη Ηλιούπολη από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Διαβάζοντας την ανάρτηση σας ''Όλα στο φως, οι δημότες πρέπει να τα ξέρουν όλα''- Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 παρατήρησα στην παράγραφο 9, για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος & του προϋπολογισμού 2020 του δήμου, ότι αναφέρεστε στις προκλητικές δαπάνες του δήμου για την κατασκευή τριών αναρριχητικών πιστών, ενώ προέχουν ουσιαστικότερες δαπάνες για τους δημότες.

Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή . Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" , κ. Γαβριήλ Αραμπατζής παρακολούθησε την συνεδρίαση της επιτροπής.