Εισέβαλαν με αμάξι σε κατάστημα και έκλεψαν την ταμειακή

Στα πέριξ 17 Αυγούστου 2019

Να εισβάλουν με αυτοκίνητο μέσα σε κατάστημα εμπορίας ειδών μοτοσικλέτας κατάφεραν άγνωστοι στις 4:05 τα ξημερώματα στον Ταύρο, όπου αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή.
Οι κακοποιοί έριξαν με ταχύτητα το αμάξι πάνω στην πρόσοψη της επιχείρησης που βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να σπάσουν την τζαμαρία και στη συνέχεια ένας από αυτούς άρπαξε την ταμειακή μηχανή με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Οι δράστες της εισβολής κατάφεραν να απομακρυνθούν από το σημείο πριν προλάβουν να φτάσουν οι αστυνομικοί.

www.newpost.gr (Μιχάλης Τεζαρης) 

Προβλήθηκε 810 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.