Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον 14χρονο Αλέξανδρο Έξαρχο από τον Χαραυγιακό.

Εντός των τειχών 20 Αυγούστου 2019

Ο Παναθηναικος κατάφερε να κάνει δικό του τον 14χρονο πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα.

Ο Αλέξανδρος Έξαρχος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Χαραυγιακό, ενώ ήταν και βασικό στέλεχος την Μικτής Παίδων Αθηνών ενώ έχει κληθεί και στις προεπιλογής της εθνικής Ελλάδος Κ15.

Ο Αλέξανδρος θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και από τούς καλύτερους τερματοφύλακες στην ηλικία του.

abola.gr 

Προβλήθηκε 2073 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.