“ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ”
  Δελτίο Τύπου σχετικά με πρόσφατες ανεύθυνες «ειδήσεις» και ανύπαρκτα «γεγονότα»
 
Τις τελευταίες ημέρες πλήθος δημοσιευμάτων νεοεμφανισθέντος απατηλού προφίλ του Facebook και σχετικής σελίδας του ίδιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ταλαιπωρεί την νοημοσύνη των δημοτών της πόλης μας.
 
Ανυπόστατες «αποκλειστικές» ειδήσεις, με αυξανόμενο ρυθμό, «περιποιούνται»  την επερχόμενη νέα διοίκηση, την απερχόμενη παλαιά,  δημοτικές παρατάξεις, επικεφαλής τους και προσωπικότητες της πόλης μας.
 
«Προσφέρουν» μεν καταρχήν διασκεδαστικές στιγμές στους γνωρίζοντες τα δημοτικά ζητήματα της Ηλιούπολης, αλλά με την σοβαροφάνεια και την υπαινισσόμενη «δημοσιογραφική αποκλειστικότητα» τους, παραπλανούν τους ανενημέρωτους.
 
Ο απλός πολίτης, που καλόπιστα διαβάζει τα τοπικά μέσα, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει την αναλήθεια των δημοσιευμάτων αυτών.
 
Η κοινή γνώμη της πόλης μας γνωρίζει, ότι σε ότι αφορά στην παράταξη μας ο ιστότοπός της ( http://ilioupoloimazi.gr/ ) και η σελίδα της στο Facebook  (ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ) είναι οι μοναδικές αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης για τις προτάσεις και τις απόψεις μας.
 
Από την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη, που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση ο επίσημος επικοινωνιακός μηχανισμός του Δήμου Ηλιούπολης θα είναι υπεύθυνος για την έγκυρη ενημέρωση των δημοτών και των δημοσιογραφικών μέσων και οι ανεύθυνοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.
 

Η πόλη αλλάζει !!! 

Προβλήθηκε 821 φορές

Στους δρόμους για μέτρα ουσιαστικής στήριξης - Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην πλ. Κάνιγγος και πορεία στο υπ. Οικονομικών

Από το πρωί στους δρόμους βρίσκονται δεκάδες Ομοσπονδίες, Σωματεία, τοπικές Ενώσεις ΕΒΕ και Επιτροπές Αγώνα συμμετέχοντας στη σημερινή μέρα αγωνιστικής δράσης, οργανώνοντας συντονισμένες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας, για μέτρα ουσιαστικής στήριξης των αυτοαπασχολουμένων, με προτεραιότητα σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.

Ανακοίνωση για το Δημοτικό Συμβούλιο και οι αντιπεριβαλλοντικοί, αντιλαϊκοί σχεδιασμοί στον Υμηττό

Ο πόλεμος που άναψε μεταξύ δημάρχων στους Δήμους της Ν/Α Αθήνας, ανταγωνιζόμενοι για μια καλύτερη Θέση και Ρόλο στους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή, μας αποκάλυψε ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η ανησυχία από την πρόγνωση βροχερού καιρού για την Τετάρτη 3/6/2020, αλλά και η επιθυμία πολλών δημοτών για συμμετοχή οδήγησε στην διοργάνωση της "Ποδηλατάδας" την Κυριακή 7/6/2020, που προβλέπεται ηλιόλουστη.

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''Μια τρύπα στο νερό''. (δημιουργία δημοτικού κοιμητηρίου και οριστική απομάκρυνση του ΚΥΤ.)

Για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων ως προς την διαχείριση των μεγάλων θεμάτων της πόλης μας όπως αυτό της δημιουργίας δημοτικού κοιμητηρίου και της οριστικής απομάκρυνσης του ΚΥΤ.