“ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ”
  Δελτίο Τύπου σχετικά με πρόσφατες ανεύθυνες «ειδήσεις» και ανύπαρκτα «γεγονότα»
 
Τις τελευταίες ημέρες πλήθος δημοσιευμάτων νεοεμφανισθέντος απατηλού προφίλ του Facebook και σχετικής σελίδας του ίδιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ταλαιπωρεί την νοημοσύνη των δημοτών της πόλης μας.
 
Ανυπόστατες «αποκλειστικές» ειδήσεις, με αυξανόμενο ρυθμό, «περιποιούνται»  την επερχόμενη νέα διοίκηση, την απερχόμενη παλαιά,  δημοτικές παρατάξεις, επικεφαλής τους και προσωπικότητες της πόλης μας.
 
«Προσφέρουν» μεν καταρχήν διασκεδαστικές στιγμές στους γνωρίζοντες τα δημοτικά ζητήματα της Ηλιούπολης, αλλά με την σοβαροφάνεια και την υπαινισσόμενη «δημοσιογραφική αποκλειστικότητα» τους, παραπλανούν τους ανενημέρωτους.
 
Ο απλός πολίτης, που καλόπιστα διαβάζει τα τοπικά μέσα, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει την αναλήθεια των δημοσιευμάτων αυτών.
 
Η κοινή γνώμη της πόλης μας γνωρίζει, ότι σε ότι αφορά στην παράταξη μας ο ιστότοπός της ( http://ilioupoloimazi.gr/ ) και η σελίδα της στο Facebook  (ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ) είναι οι μοναδικές αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης για τις προτάσεις και τις απόψεις μας.
 
Από την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη, που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση ο επίσημος επικοινωνιακός μηχανισμός του Δήμου Ηλιούπολης θα είναι υπεύθυνος για την έγκυρη ενημέρωση των δημοτών και των δημοσιογραφικών μέσων και οι ανεύθυνοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.
 

Η πόλη αλλάζει !!! 

Προβλήθηκε 749 φορές

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) ο Θανάσης Αθανασίου, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και πέντε χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, έπαρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα...

Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως: Τιμή Αγίου Νεκταρίου και μνήμη αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Η μνήμη και η τιμή δίνουν αξία σε όποιον τα ασκεί. Η εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, αδιάκοπα προσπαθεί να ενεργεί αυτές τις δύο αξίες για πρόσωπα και πράγματα, του χθες και του σήμερα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ  ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. ΕΥΘΥΜΗ ΛΕΚΚΑ

Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη επισκέφτηκε ο Δρ. Ευθύμης Λ. Λέκκας, Καθηγητής Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και επίσης Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας.