“ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ”
  Δελτίο Τύπου σχετικά με πρόσφατες ανεύθυνες «ειδήσεις» και ανύπαρκτα «γεγονότα»
 
Τις τελευταίες ημέρες πλήθος δημοσιευμάτων νεοεμφανισθέντος απατηλού προφίλ του Facebook και σχετικής σελίδας του ίδιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ταλαιπωρεί την νοημοσύνη των δημοτών της πόλης μας.
 
Ανυπόστατες «αποκλειστικές» ειδήσεις, με αυξανόμενο ρυθμό, «περιποιούνται»  την επερχόμενη νέα διοίκηση, την απερχόμενη παλαιά,  δημοτικές παρατάξεις, επικεφαλής τους και προσωπικότητες της πόλης μας.
 
«Προσφέρουν» μεν καταρχήν διασκεδαστικές στιγμές στους γνωρίζοντες τα δημοτικά ζητήματα της Ηλιούπολης, αλλά με την σοβαροφάνεια και την υπαινισσόμενη «δημοσιογραφική αποκλειστικότητα» τους, παραπλανούν τους ανενημέρωτους.
 
Ο απλός πολίτης, που καλόπιστα διαβάζει τα τοπικά μέσα, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει την αναλήθεια των δημοσιευμάτων αυτών.
 
Η κοινή γνώμη της πόλης μας γνωρίζει, ότι σε ότι αφορά στην παράταξη μας ο ιστότοπός της ( http://ilioupoloimazi.gr/ ) και η σελίδα της στο Facebook  (ΗλιουπΟλοι μαζί – ΕΝΑΚ) είναι οι μοναδικές αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης για τις προτάσεις και τις απόψεις μας.
 
Από την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη, που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση ο επίσημος επικοινωνιακός μηχανισμός του Δήμου Ηλιούπολης θα είναι υπεύθυνος για την έγκυρη ενημέρωση των δημοτών και των δημοσιογραφικών μέσων και οι ανεύθυνοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.
 

Η πόλη αλλάζει !!! 

Προβλήθηκε 1119 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.