Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στην Καλλιθέα - Πυροβόλησε στον αέρα ο δράστης

Στα πέριξ 02 Σεπτεμβρίου 2019

Μάχη σωμα με σώμα με έναν επίδοξο ληστή έδωσε ο ιδιοκτήτης καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στην οδό Αριστείδου στην Καλλιθέα, με τον δράστη να μην διστάζει να πυροβολεί μια φορά στον αέρα κατά την διαφυγή του.
Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση στις 23:55 το βράδυ της Κυριακής και με λεκτική απειλή και κραδαίνοντας ένα πιστόλι ζήτησε τις εισπράξεις. Ο ιδιοκτήτης αντέδρασε και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, οι δύο άνδρες έπεσαν στην τζαμαρία του καταστήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης.
Ο δράστης διέφυγε από το σημείο πυροβολώντας μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 557 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.