Ο Δήμος Ηλιούπολης, στo πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των βεβαρυμένων οικογενειακών προϋπολογισμών, προγραμματίζει και φέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων – Λυκείων του Δήμου Ηλιούπολης.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο διδάσκονται μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου - Λυκείου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού – Δια βίου Μάθησης και Πολιτικών Ισότητας από τις 9.00π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. προσκομίζοντας :

• Φωτοτυπία Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής
• Εκκαθαριστικό Δ.Ο.Υ

Για να καταρτιστεί εγκαίρως πρόγραμμα διδασκαλίας θα πρέπει οι αιτήσεις να κατατεθούν ως τις 30 Σεπτεμβρίου, χωρίς αυτό να αποκλείει την ένταξη μαθητών κατά την πορεία του χρόνου. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς, για την οποία θα ακολουθήσει Ανακοίνωση.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά και αμισθί, στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να υποβάλουν «Αίτηση Εθελοντή Εκπαιδευτικού» στο Τμήμα Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου προσκομίζοντας αντίγραφο πτυχίου και σύντομο βιογραφικό.

Την ευθύνη για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου έχει η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Αικατερίνη Χωματά, Φιλόλογος.

Με την ελπίδα ότι και αυτή την χρονιά ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα λειτουργήσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, συγχαίρουμε τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και παραμένουμε ευγνώμονες στους καθηγητές και τις καθηγήτριες που εργάστηκαν και εργάζονται ανιδιοτελώς για το καλό των παιδιών μας.


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας
Αικατερίνη Χωματά

Φιλόλογος 

Προβλήθηκε 745 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.