Στις 10/7/2013, τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής πραγματοποιεί επίθεση στον τότε Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Συνεργείο, με επικεφαλής τους πρώην βουλευτές της, Λαγό και Μίχο. 
 
Μόλις δύο μήνες αργότερα θα πέσει νεκρός από το μαχαίρι του Ρουπακιά ο Παύλος Φύσσας. Το κοινό στις δύο υποθέσεις είναι οι πρωταγωνιστές, το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, μια ομάδα σκληρών τραμπούκων που λογοδοτεί μόνο στον Λαγό και τον αρχηγό Μιχαλολιάκο.
 
Η δολοφονία του Φύσσα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ώστε να ξεκινήσει μία μακροχρόνια δικαστική διαδικασία που θα αποφανθεί αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Παράλληλα, δεκάδες μέλη της οργάνωσης είναι υπόδικα για σωρεία αδικημάτων τόσο στην κεντρική δική όσο και σε όλα τα δικαστήρια της επικράτειας.
 
Στις 10 Σεπτεμβρίου γράφεται ο επίλογος στην υπόθεση της επίθεσης στο Συνεργείο. Μια επίσης μακροχρόνια διαδικασία, μια μεγάλη περιπέτεια, στην οποία ελπίζουμε σε δικαίωση έξι χρόνια μετά. 
 
Καλούμε όλες και όλους την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 9 πμ στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να βάλουμε ταφόπλακα και μέσω της υπόθεσης του Συνεργείου στη δράση των νεοναζιστικών συμμοριών.
 
Το ότι η Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εθνικές εκλογές τέθηκε εκτός Κοινοβουλίου ήταν αποτέλεσμα και των δράσεων των δεκάδων αντιφασιστικών ομάδων που έκαναν τον δικό τους αγώνα, έδωσαν τις δικές τους μάχες. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελειώνει ποτέ. Συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για πάντα. 
 
Θέλουμε να δηλώσουμε πως στηρίζουμε όλες τις αντιφασιστικές πρωτοβουλίες και του φετινού Σεπτέμβρη.
 
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της δίκης την ερχόμενη Τρίτη, οι Συνεργοί διοργανώνουμε μεγάλη αντιφασιστική συναυλία το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην Ηλιούπολη, στο χώρο απέναντι από το ΙΚΑ με τους: 
 
Πέτρο Θεοτοκάτο, Soulnek, Αλέξανδρο Κοντογιώργο, DJ Micro, Dorian Gray, Οξύνους, Γιώργο Μπεκιάρη μαζί με Νίκο Βλάχο και Ιωάννα Σαμπαϊντά, Playground.
 
Στη συναυλία θα συμμετέχουν ως special guests οι Φοίβος Δεληβοριάς και Ταφ Λάθος
 
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης να δώσουν δυναμικό παρόν.
 

Συνεργοί με την Ηλιούπολη.  

Προβλήθηκε 917 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.