ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ – ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εντός των τειχών 09 Σεπτεμβρίου 2019

Καλούνται όλοι οι Φορείς και Σύλλογοι του Δήμου Ηλιούπολης να ορίσουν εκπρόσωπό τους στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για την περίοδο 2019-2023.
Ως εκ τούτου και προκειμένου να προβούμε στην συγκρότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε εγγράφως η με mail ως την 09.10.2019, τους εκπροσώπους σας στην Επιτροπή Διαβούλευση του Δήμου Ηλιούπολης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε ν’ απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2109970132 (Ζωγράφος Σπυρίδων)  και 2109970194 (Κουκουνασούλη Ελευθερία) και στο mail: 
[email protected] .

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
 

Χατζηδάκης Γεώργιος 

Προβλήθηκε 705 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.