Διάκριση του Δαφνιώτη Γιάννη Κωστάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ στο Λονδίνο

Θερμά συγχαρητήρια στο συμπολίτη μας Δαφνιώτη Γιάννη Κωστάκη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. πρόσθιο SB2 με επίδοση 1:03.83. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ του Λονδίνου, από όλους εμάς τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ''Δάφνη Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ'' και τον επικεφαλής της Γιώργο Δαουλάρη.

Ο Γιάννης Κωστάκης, που είχε στεφθεί, επίσης, χάλκινος Παραολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για όσα συνεχίζει να προσφέρει με ανιδιοτελές αγώνα στον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά και ως πολίτης που δρα με αξίες και κόπο και κερδίζει τις δικές του μάχες με επιτυχία.

Σε ευχαριστούμε, Γιάννη, που κάνεις τη χώρα μας για μία ακόμα φορά τόσο περήφανη.

Σ’ ευχαριστούμε που ανεβάζεις ξανά το Δήμο μας στο υψηλό βάθρο της νίκης.

Το παράδειγμά σου μας δίνει δύναμη και κίνητρο να γινόμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί και καλύτεροι, για το κοινό καλό.

Τόσο ο ίδιος προσωπικά ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, όσο και το σύνολο των μελών της δημοτική μας παράταξης δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σου σε κάθε προσπάθειά σου, με όλες μας τις δυνάμεις, με τιμή και χαρά.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,
ανεξάρτητη δημοτική παράταξη
''Δάφνη Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ''

Γιώργος Δαουλάρης 

Προβλήθηκε 167 φορές

Τροχαίο στην Αργυρούπολη: Αναποδογύρισε Ι.Χ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο zougla.gr, μία μηχανή που ήθελε να διασχίσει τη διασταύρωση παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, με αποτέλεσμα ένας οδηγός Ι.Χ. να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και στο τέλος να αναποδογυρίσει, στη συμβολή των λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Εκδόθηκαν οι απαιτούμενες ΚΥΑ για την επένδυση στο Ελληνικό

Με το διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ώστε να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με την λήψη αποφάσεων που αφορούν την επένδυση στο Ελληνικό.

Ανάπλαση των Προσφυγικών του Καρέα: ''Ένα έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων''

Η ανάπλαση των προσφυγικών είναι ένα έργο κομβικό για τον Δήμο Βύρωνα και για τη συγκεκριμένη περιοχή, ένα έργο πνοής που αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.