Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έλαβε πρόσκληση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Εντός των τειχών 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η ελληνική ομοσπονδία έλαβε σήμερα την πρώτη πρόσκληση από την IAAF για συμμετοχή αθλήτρια μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στη Ντόχα, με βάση την κατάταξη.
Η πρόσκληση αφορά στην Ραφαέλα Σπανουδακη, που ήταν εντός λίστας (συμμετέχουν 56 αθλήτριες) στα 200 μέτρα και ήταν δύσκολο να μείνει εκτός διοργάνωσης.
 Η Σπανουδάκη έχει τρέξει φέτος την απόσταση σε 23.16, που είναι το ρεκόρ της και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. 
Η 25χρονη, η οποία έγινε το 16 μέλος (αποσύρθηκε η Γκούσιν λόγω τραυματισμού) της ελληνικής ομάδας για την Ντόχα, θα συμμετάσχει στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας της.
Η διαδικασία αποστολής προσκλήσεων θα συνεχιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως η χώρα μας είναι πιθανό να αυξήσει τα επόμενα 24ωρα των αριθμό των μελών της για τη διοργάνωση.

www.segas.gr 

Προβλήθηκε 619 φορές

Erasmus+: Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Ηλιούπολης στηρίζουν την αειφορία στην εκπαίδευση στην Κροατία

Οκτώ εκπαιδευτικοί από τα 5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αειφορία στην Εκπαίδευση: Παρουσίαση Πράσινων και Οικολογικών Τρόπων Ζωής»,