Άδωνις Γεωργιάδης: Εκδόθηκαν οι απαιτούμενες ΚΥΑ για την επένδυση στο Ελληνικό

Στα πέριξ 14 Σεπτεμβρίου 2019

Σε σημερινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης συγχαίρει τους συνεργάτες του που συνέβαλαν να ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των απαιτούμενων ΚΥΑ και γνωστοποίησε και τη συνάντησή του με τον κ. Αθανασίου.

Σημειώνεται ότι χθες εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, η τέταρτη και τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που αφορά στην πολεοδομική ωρίμανση του ακινήτου.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του υπουργού, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες, αναφέρει: «Στην πρώτη φωτό, ο χώρος και οι βασικοί συνεργάτες μου που πετύχαμε το αρχικά ακατόρθωτο, την έκδοση όλων των εκκρεμών ΚΥΑ, στην δεύτερη οι υφυπουργοί Νίκος Παπαθανάσης και Δημήτρης Οικονόμου  και στην τρίτη ο Διευθύνων της Lamda κ. Αθανασίου μόλις ενημερώθηκε επισήμως ότι τελειώσαμε».

Στο μεταξύ την ικανοποίηση του εξέφρασε ο υπουργός και για την έκδοση εγκυκλίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που αφορά στους ειδικούς αντικαταχρηστικούς κανόνες για τους μετασχηματισμούς επιχειρήσεων και τη μεταφορά ζημιών.

Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης: «Μία από τις πλέον ευχάριστες ειδήσεις ήταν και η έκδοση εγκυκλίου από την ΑΑΔΕ και τον κ. Πιτσιλή. Χάρη σε αυτή, και τον ευχαριστώ, πολλές επενδύσεις στην Χώρα μας θα ξεμπλοκάρουν καθώς αποκτούν Ασφάλεια Δικαίου».

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 710 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.