Ένας τσακωμός με την οικογένειά της, την ώθησε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει από το σπίτι της, στην Κυψέλη.

Είναι η Lana Tchelidze 25 χρόνων από τη Γεωργία και εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2019, από το σπίτι που έμενε με το παιδί της, τη μητέρα και τον αδερφό της.

Η Λάνα είχε πάρει διαζύγιο και αυτό φαίνεται την είχε επηρεάσει και είχε κλειστεί στον εαυτό της, ενώ πρόσφατα εξέφρασε την πρόθεση στη μητέρα της να επιστρέψει με το παιδί της στη Γεωργία.

Για μία ασήμαντη αφορμή η 25χρονη τσακώθηκε με τη μητέρα της και έφυγε από το σπίτι.

Έχει καστανά μαλλιά, ύψος 1,65 μ., 55 κιλά και όταν εξαφανίστηκε, φορούσε τζιν παντελόνι, πολύχρωμη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια Adidas άσπρο-μαύρο και μεγάλο δερμάτινο σακίδιο μπορντό, ενώ στο χέρι της φορούσε ένα χρυσό δαχτυλίδι με μπλε πέτρα.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, με το «Τούνελ» ή τις αστυνομικές Αρχές.

Πηγή; anikolouli.gr (το διαβάσαμε στο zougla.gr) 

Προβλήθηκε 491 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.