Η επίθεση έγινε από αγνώστους στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, όπου προκάλεσαν μερικές υλικές ζημιές.
 
Είναι η δεύτερη επίθεση που γίνεται σε λίγες ημέρες, μετά από αυτήν στα γραφεία του Νέου Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι άγνωστοι επιτέθηκαν με σφυριά και προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ την ίδια στιγμή γινόταν επίθεση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στον Αλιμο, αλλά και σε τράπεζα που βρισκόταν απέναντι ακριβώς, στη συμβολή των οδών Θουκιδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου.
 
Υλικές ζημιές έγιναν όμως και σε υποκαταστήματα τραπεζών σε άλλες δύο περιοχές. 
 
Η πρώτη ήταν σε τράπεζα στη Κυψέλη και την οδό Κερκύρας 51, ενώ άλλη μία τράπεζα μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων, στην περιοχή του Βύρωνα.
 
Από τις τέσσερις αυτές επιθέσεις, η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές: έξι από τον Άλιμο, εννέα από τη Γλυφάδα και οι υπόλοιπες από το περιστατικό στην Κυψέλη.
 

Πηγή: iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 278 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 17 και 18.05.2021 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στα τμήματά της...

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετείχε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο είχα τη τιμή να προσκληθώ και για πρώτη φορά να συμμετάσχει ο Δήμος μας στο κορυφαίο αυτό Φόρουμ.

Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης στη Δάφνη - Εξέτιε ισόβια για ανθρωποκτονία και άλλα αδικήματα

Ενας 35χρονος αλλοδαπός δραπέτης φυλακών εντοπίστηκε και συνελήφθη, πρωινές ώρες της 5-5-2021 στη Δάφνη, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών και μετά από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος.