Η επίθεση έγινε από αγνώστους στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, όπου προκάλεσαν μερικές υλικές ζημιές.
 
Είναι η δεύτερη επίθεση που γίνεται σε λίγες ημέρες, μετά από αυτήν στα γραφεία του Νέου Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι άγνωστοι επιτέθηκαν με σφυριά και προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ την ίδια στιγμή γινόταν επίθεση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στον Αλιμο, αλλά και σε τράπεζα που βρισκόταν απέναντι ακριβώς, στη συμβολή των οδών Θουκιδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου.
 
Υλικές ζημιές έγιναν όμως και σε υποκαταστήματα τραπεζών σε άλλες δύο περιοχές. 
 
Η πρώτη ήταν σε τράπεζα στη Κυψέλη και την οδό Κερκύρας 51, ενώ άλλη μία τράπεζα μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων, στην περιοχή του Βύρωνα.
 
Από τις τέσσερις αυτές επιθέσεις, η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές: έξι από τον Άλιμο, εννέα από τη Γλυφάδα και οι υπόλοιπες από το περιστατικό στην Κυψέλη.
 

Πηγή: iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 142 φορές

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στηρίζει!

Σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κουμπαράδες, στους οποίους μπορούμε όλες και όλοι να συνεισφέρουμε στην πανελλαδική προσπάθεια για τη θεραπεία του μόλις 18 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1.