Tag: 3

Σύμφωνα με την απόφαση 2313/2020 του ΣΤΕ πρέπει να απορριφθούν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης (πηγή Νόμος και Φύση)

Η ταινία είναι αποτέλεσμα του κινηματογραφικού εργαστηρίου ντοκιμαντέρ, που υλοποιήθηκε στο Ειδικό Γυμνάσιο–Λύκειο Αθηνών, στην Ηλιούπολη. στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος συνεκπαίδευσης με το 2ο ΓΕΛ Ηλιούπολης,

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί, με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, η 3η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηλιούπολης, με θέμα «Ενημέρωση για την 1η έκδοση ΣΒΑΚ του Δήμου Ηλιούπολης».

Περισσότεροι από 3000 άνθρωποι παρακολούθησαν το 3ο Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη-Reflection of Disability in Art» με ακρωνύμιο RoDi του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που λόγω πανδημίας πραγματοποιήθηκε ψηφιακά από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2020.

Μόνο για τρεις λόγους θα μπορούμε να μετακινούμαστε σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς! Ποιοι είναι οι λόγοι και τα αντίστοιχα SMS.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr, μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, με προσωπικό του ΕΚΑΒ, γιατρό και θάλαμο αρνητικής πίεσης ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στην Ελευσίνα...

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στην κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες εξετάζοντας τα στατιστικά στοιχεία των SMS στο 13033. Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παρατηρείται το φαινόμενο το σύστημα να «μπουκώνει» μετά τις 9 το βράδυ με SMS για άσκηση.

Σήμερα, Πέμπτη αναμένεται στο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός να ανακοινώσει lockdown σε όλη τη χώρα και το μήνυμα στο 13033 θα επιστρέψει ξανά στη ζωή μας, όπως συνέβη και το περασμένο Μάρτιο,

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 4ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» (ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ)

12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα απελευθερώνεται από το φασισμό, από τη γερμανική μπότα. Και όμως λίγες μέρες πριν την απελευθέρωση, τον ματωμένο Σεπτέμβρη του 1944, Έλληνες πατριώτες εκτελούνταν μαζικά από τους κατακτητές με τη συμβολή των ντόπιων δοσίλογων - ταγματασφαλιτών, συνεργατών των Γερμανών.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία των τμημάτων Γ4 & Ανθρωπιστικών Σπουδών 2 του 3ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης...

Το θύμα της βιτριολίστριας της Αγίας Ελεούσας, Έφης Κ., μετά από σχεδόν τρίμηνη νοσηλεία και απανωτές επεμβάσεις στο πρόσωπο, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και την οικογένειά της.

Η Τετάρτη 22 Ιουλίου 1998 είναι μια ημερομηνία που έχει χαραχθεί βαθιά στο μυαλό αρκετών Ηλιουπολιτών και όχι μόνο. Η πύρινη λαίλαπα θα αφήσει πίσω της 4 νεκρούς: 3 πυροσβέστες και έναν εθελοντή πυροσβέστη, οι Αρχιπυροσβέστες Δημήτριος Μαλούκος και Θεμιστοκλής Μαυραειδής, ο Πυροσβέστης Αλέξανδρος Διαβολής και ο εθελοντής Πυροσβέστης Δημήτριος Καραμολέγκος.

Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.