Το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι έτοιμο και φέτος να υποδεχθεί τις νεαρές αθλήτριες στην ομάδα του και να τους προσφέρει άλλη μια χρονιά γεμάτη άσκηση, παιχνίδι, ψυχαγωγία και πολύ βόλεϊ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Πληροφορίες & εγγραφές: 210 9021648 - 698 180 6410 (Κος Σαββόπουλος Σάββας)

📧Email: volleyball@acil.gr / Web: www.acil.gr

Περισσότερα στο facebook

 

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του κυπέλλου γυναικών, καθώς και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Β' Εθνικής - Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών και των κοριτσιών Κ18 (πρώην κορασίδων) της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 16/9/19 και από ώρα 18.00 στο πνευματικό κέντρο του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου!!!

 

 

Προβλήθηκε 102 φορές

Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως: ''Τρία κράτη, ένα μνημόσυνο, με παρόντα τον υπουργό Εξωτερικών''.

Σε μία ιδιαίτερη στιγμή για την εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, παρέστη και συμπροσευχήθηκε μαζί μας, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, ο Υπουργός Εξωτερικών της πατρίδος μας Νικόλαος Δένδιας.

Δήμος Ηλιούπολης: Έκτακτη Ανακοίνωση με αφορμή την 3ήμερη Απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφάσισε σειρά κλιμακούμενων κινητοποιήσεων για την απόσυρση του «Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου» και ιδιαίτερα του άρθρου 179, που «θέτει σε κίνδυνο τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των Δήμων».