Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αργυρούπολη.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο zougla.gr, μία μηχανή που ήθελε να διασχίσει τη διασταύρωση παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, με αποτέλεσμα ένας οδηγός Ι.Χ. να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και στο τέλος να αναποδογυρίσει, στη συμβολή των λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το ατύχημα σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.
Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.
Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας
Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.