Τα λόγια είναι φτωχά για να αποχαιρετίσουν έναν μικρό άγγελο που «ταξίδεψε» τόσο απρόσμενα μακριά μας!

Συγκλονισμένοι από το «φευγιό» της μικρής Μελίνας, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της και συμμεριζόμαστε τον πόνο όσων την έβλεπαν ν ανθίζει καθημερινά….

''Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια της αγαπημένης μας μαθήτριας Μελίνας Κωνσταντίνου!

Αύριο Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα της κηδείας, το Σχολείο θα παραμείνει κλειστό, σε ένδειξη πένθους!

Στην οικογένεια της Μελίνας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας!

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί.''

2o Δημοτικό Σχολείο Υμηττού 

Προβλήθηκε 3841 φορές

Τραγωδία με νεκρό 11μηνο βρέφος Σύρων προσφύγων με εγκεφαλίτιδα που έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διεξάγει έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου ενός βρέφους 11 μηνών από τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα το πρωί της Κυριακής από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Άγιος Δημήτριος-  Καταγγελία: ''Μαθητές εκβιάζουν συμμαθήτριά τους με ροζ βίντεο''

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύεται στο enikos.gr, μαθητές της Β΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου εκβίαζαν συμμαθήτριά τους με βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο θα διακινούσαν στην περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις τους.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου κατέθεσε μήνυση σε βάρος πολίτη για τα σκουπίδια στο πεζοδρόμιο

Ένας ακόμα δήμος αποφάσισε να αυστηροποιήσει τη στάση του απέναντι στους δημότες εκείνους που δεν διστάζουν να ρυπάνουν αποθέτοντας όπως τους διευκολύνει τα σκουπίδια τους "χύμα" στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Αργυρούπολης -Ελληνικού λόγω διεξαγωγής του 5ου Εύκλειου Αγώνα Βουνού

Κυριακή 16/02/2020 και κατά τις ώρες 09.25΄- 12.30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής