Επιστρέφει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League μετά από δύο χρόνια απουσίας και στις τάξεις των φίλων της ομάδας επικρατεί τεράστιος ενθουσιασμός.

Η κληρωτίδα πάντως δεν του έκανε το χατίρι κι έτσι οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στον όμιλο τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ κι Ερυθρό Αστέρα.

Οι Πειραιώτες θα κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στην Τότεναμ σε μία αναμέτρηση που έγινε sold out από τις πρώτες κιόλας ώρες.

Στο betmasters.gr θα βρεις φυσικά όλα τα προγνωστικά από τον όμιλο του Ολυμπιακού και όχι μόνο!

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούνται το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, γεγονός που φαίνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών. Ωστόσο εντός έδρας οι Πειραιώτες έχουν πετύχει πολύ μεγάλες νίκες στον θεσμό κατά καιρούς, ενώ στο φαληρικό στάδιο παραμένουν αήττητοι σε επίσημα παιχνίδια από τον Φεβρουάριο.

Φέτος, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά την σεζόν, παραμένοντας αήττητη τόσο στα προκριματικά του Champions League όσο και στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί ακόμα γκολ.

Η ψυχολογία των ερυθρολεύκων είναι στα ύψη και ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να έχει βρει την κατάλληλη συνταγή που φέρνει τα θετικά αποτελέσματα.

Η Τότεναμ από την άλλη πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και φέτος δείχνει αποφασισμένη να επαναλάβει μία αντίστοιχη πολύ καλή πορεία στον θεσμό.

Τα Σπιρούνια ενισχύθηκαν σημαντικά το καλοκαίρι, με τους Εντομπελέ, Σεσενιόν και Τζιοβάνι Λο Σέλσο να γίνονται κάτοικοι Λονδίνου.

Μπορεί το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα να μην είναι τρομερό, όμως η ομάδα δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά της σιγά σιγά.

Μπορεί βέβαια η Τότεναμ να δίνεται ως το φαβορί για την αναμέτρηση της Τετάρτης, όμως ένα είναι μόνο σίγουρο, πως δεν θα περάσει καθόλου εύκολο βράδυ στο Φάληρο 

Προβλήθηκε 751 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.