Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ: ''Νέο πρόγραμμα - Μπαλέτο Ενηλίκων''

Εντός των τειχών 17 Σεπτεμβρίου 2019

Πως θα σας φαινόταν να βρείτε έναν τρόπο να γυμνάζετε όλο το σώμα σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο; Εάν αναζητάτε έναν πιο δημιουργικό και αποδοτικό τρόπο εκγύμνασης, το μπαλέτο ενηλίκων είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε!

Δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσετε από μικρή ηλικία ή να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο για να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει στο σώμα σας.

Οφέλη του μπαλέτου: Το μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις που αποσκοπούν στο ζέσταμα όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος. Επιπλέον μέσα από αυτές τις ασκήσεις το σώμα σας θα αποκτήσει δύναμη, σταθερότητα, ευλυγισία, αντοχή και ευελιξία.

Μειώνει το άγχος: Η κίνηση του σώματος και ο χαλαρωτικός ήχος της κλασικής μουσικής μπορεί να αποτελέσει μια μορφή αποφόρτισης του μυαλού και του σώματος.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στην αίθουσα γυμναστικής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης
Δευτέρα και Τετάρτη 19:10 - 20:00  

ΠΑΟΔΗΛ

Προβλήθηκε 2470 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.