Δύο διαδηλώσεις για την περιβαλλοντική καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή, θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.
 
Συγκεκριμένα, η πρώτη θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα από μαθητές και η δεύτερη στις 6 το απόγευμα, από την Πρωτοβουλία ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή. 
 
Οι δύο διαδηλώσεις έχουν οργανωθεί στο πλαίσιο της «συμμετοχής» της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Αλλαγής.
 
Οι δύο συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εβδομάδας μαθητικών κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου έχοντας ως σημείο αναφοράς τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στις 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου 32 αρχηγοί κρατών, μεταξύ των οποίων και ο Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψαν κοινή διακήρυξη για περισσότερες πρωτοβουλίες για το κλίμα.
 

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 352 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.