Το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου, ο πατέρας της ανήλικης Αθηνάς Χιτζάζι, ηλικίας 2,5 ετών, προέβη σε αυτοδικία, αποκρύπτοντας τον τόπο διαμονής της ανήλικης και αρνούμενος να την επιστρέψει στη μητέρα της.

Η Αθηνά έχει ύψος 0.96 μ, ζυγίζει 14 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια και το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert σήμερα 22 Σεπτεμβρίου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

dytikesmaties.gr 

Προβλήθηκε 653 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.