Το 2019 είναι για το κινέζικο ημερολόγιο

η Χρονιά της Γάτας.

Αυτή η χρονιά για την Ηλιούπολη σηματοδοτεί την έναρξη μιας πιο οργανωμένης συνεργασίας μεταξύ των εθελοντών της Ζ.Ε.Η. και των φροντιστών των άστεγων γατιών σε κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης, έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γάτες να ζήσουν με αξιοπρέπεια τη δύσκολη ζωή στο δρόμο, πάντα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της συμβίωσης ανθρώπων και ζώων στο αστικό περιβάλλον.

Σας προσκαλούμε σε μια συνάντηση - συζήτηση, την Κυριακή 6 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ώστε να κατατεθούν ιδέες και προτάσεις και να οργανωθούμε.

Κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος σε αυτόν τον αγώνα.

Είμαστε πολλοί. Έχουμε δύναμη.

Έχουμε και τη θέληση να γίνει η Ηλιούπολη μια πόλη φιλόξενη για τις γάτες, αφού κι αυτές αποτελούν μέρος της τοπικής κοινωνίας.
Σας περιμένουμε! 

Προβλήθηκε 458 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.