Έπεσε το πρώτο πρόστιμο 500? για κάπνισμα σε bar την Αργυρούπολη

Στα πέριξ 29 Σεπτεμβρίου 2019

Το πρώτο πρόστιμο ύψους 500€ για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου, ¨έπεσε” χθες σε bar που βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο στην Αργυρούπολη.
 
Να θυμίσουμε ότι το πρόστιμο, είναι κλιμακούμενο ανάλογα με τον αριθμό των παραβάσεων που θα καταλογιστούν στην ίδια επιχείρηση, ενώ στην τρίτη παράβαση προβλέπεται μέχρι και ανάκληση της άδειας λειτουργίας.
 
Πρόστιμο 50€ καλείται να πληρώσει και ο παραβάτης πολίτης που κάπνιζε.
 
Η χθεσινή νύχτα λοιπόν στην Αργυρούπολη ήταν … κάπως αφού το νέο μαθεύτηκε γρήγορα και έτσι στα (περισσότερα) bar οι πελάτες μετά από τις υποδείξεις των καταστηματαρχών, έβγαιναν έξω για να καπνίσουν.
 
Μένει να δούμε αν θα εφαρμοστεί ο νόμος (φυσικά όχι μόνο στην Αργυρούπολη).
 
Τα πρώτα δείγματα πάντως δείχνουν ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι αποφασισμένος.
 

Πηγή: www.notia-today.gr - το διαβάσαμε  (εδώ)

Προβλήθηκε 2850 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.