Ακόμα μια εισβολή διαρρηκτών με αυτοκίνητο σε μαγαζί σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (30.09.2019).
.
Το νέο περιστατικό σημειώθηκε στην Νέα Σμύρνη γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο ως «πολιορκητικό κλοιό» για να μπουν σε ένα κατάστημα της αλυσίδας «Public».
Ωστόσο δεν πρόλαβαν να αρπάξουν κάτι, αφού ο συναγερμός χτύπησε αμέσως, και εξαφανίστηκαν.
Δείτε τις εικόνες, όπως τις μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. (Εδώ)
Αυτό είναι ακόμα ένα συμβάν που αποδεικνύει πως οι κλοπές με αυτοκίνητα έχουν γίνει πλέον… μόδα, αφού είναι ένα από τα πολλά περιστατικά τις τελευταίες δέκα ημέρες.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.