Στο πρόγραμμα «Λούνα Πάρκ» της Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., συμμετείχε το Εργαστήριο Χειροτεχνίας του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και τη συνεργασία του ΣΚΑΙ με σύνθημα «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου» στον Δήμο Ελληνικού –Αργυρούπολης.

Μέσω της συμμετοχής τους οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για την σωστή απόθεση των ανακυκλώσιμων υλικών.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πληθώρα παιχνιδιών καθώς και δημιουργικών και διαδραστικών δραστηριοτήτων.

Μετά την όμορφη εμπειρία μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά- συμβολικά δώρα.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία έχει ως στόχο να μας κινητοποιήσει για να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνετέλεσαν στην υλοποίηση της δράσης και κυρίως τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης για την φιλοξενία και την ευαισθητοποίηση του.

φωτογραφίες από την δράση (εδώ)

http://keepea.gr 

Προβλήθηκε 515 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.