Στην έκτη και τελευταία προκριματική σειρά των 200 μ. αγωνίστηκε η Ραφαέλα Σπανουδάκη στο ντεμπούτο της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια τερμάτισε στην έβδομη θέση της σειράς της με 23.48 (-0,1) επίδοση που δεν της επέτρεψε να περάσει στον επόμενο γύρο, που ήταν και ο μεγάλος της στόχος.

Η Σπανουδάκη, παρότι άργησε λίγο στον βατήρα, ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μισό της κούρσας, ωστόσο δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ταχύτητα της μέχρι το τέλος και να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

Η 24άδα του ημιτελικού έκλεισε στα 23.15, επίδοση καλύτερη από το 23.16, το οποίο είναι το ατομικό ρεκόρ της Ελληνίδας.

Τον καλύτερο χρόνο του προκριματικού πέτυχε η Ντίνα Άσερ - Σμιθ (Μ. Βρετανία) με 23.32 (0,4) και ακολούθησε η Μπρίτανι Μπράουν με 22.33 (0,7).

Η Σπανουδάκη κατέλαβε την 34η θέση στο σύνολο.


πηγή: www.segas.gr 

Προβλήθηκε 432 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.