Όταν με προσωπική επιλογή εντάσσεσαι σε εναν πολιτικό χώρο, ασπάζεσαι μία ιδεολογία και διεκδικείς την ψήφο του πολίτη.

Είναι δικαίωμα και χρέος να την υποστηρίζεις, να αγωνίζεσαι για την διάδοση των ιδεών σου, να αντιπαρατίθεσαι με τους πολιτικούς σου αντιπάλους, να συγκρούεσαι και να διαφωνείς.

Οταν όμως χάνεις το μέτρο, σπιλώνεις ανθρώπους και προσφορά χωρίς επιχειρήματα, χωρίς ευρήματα, χωρίς αιδώ προκαλείς απογοήτευση και οργή και απομονώνεσαι ...

Είκοσι χρόνια μέσα και έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο, στην αντιπολίτευση ή στην  διοίκηση, σεβάστηκα πάντα όλους τους πολιτικούς αντιπάλους και αντιπαρατέθηκα πάντα με σοβαρότητα, εκτίμηση και σεβασμό.

Ιδιαίτερα με την "Λαϊκή Συσπείρωση" και την επικεφαλής της Αναστασία Τσατσούλη στήριξα πολλές φορές τις προτάσεις της και τίμησα την προσφορά και τους αγώνες της.

Το δημοσίευμα της 30/09/2019 της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και οι χαρακτηρισμοί,  είναι προσβλητικοί. κατάπτυστοι και ηθξικά απαράδεκτοι.

Τασία σ' ευχαριστώ για τα ..."καλά σου λόγια".

Πανταζόπουλος Δημήτρης
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ
 

Προβλήθηκε 1082 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.