Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά 
 
Στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» σωστά επεσήμανε πως «η αυτοδιοίκηση αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο της σύνθεσης και της συνεργασίας και είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την αποτελεσματική διοίκηση του κράτους και την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες».
 
Το ερώτημα όμως που τίθεται, σε συνάρτηση και με την πρόταση που κατέθεσε για ενιαίο ψηφοδέλτιο όσον αφορά τις εκλογές των αντιπροσώπων της ΠΕΔΑ, είναι ένα και απλό:
 
Τα λέει αυτά ο άνθρωπος που προεκλογικά διέσπασε το χώροστον οποίο αμφότεροι κινούμαστε ιδεολογικά και εξαιτίας του, όπως αποδείχθηκε, τελικά χάθηκε η εκλογική νίκη και η ανάληψη της διοίκησης του Δήμου;                                                                                            
Είναι, αν μη τι άλλο υποκριτικό, να μιλάει για ενότητα αυτός ο οποίος, όπως γνωρίζει καλά όλη η Ηλιούπολη, με τις επιλογές και τους εγωισμούς του, στέρησε από την παράταξή μας την ευκαιρία να βρεθεί στον δεύτερο γύρο και να διεκδικήσει με πολύ σοβαρές πιθανότητες την νίκη.                                                                                                                       
Ακόμα και τότε, που του είχαμε προτείνει να συνεργαστούμε και ήμασταν ανοικτοί σε κάθε είδους μετεκλογική αξιοποίηση του ιδίου και των στενών συνεργατών του, δεν ανταποκρίθηκε, επιλέγοντας τη σύγκρουση.
 
Και αυτό λησμονώντας ότι λίγα χρόνια πριν, με τις ψήφους της παράταξής μας,  είχε εκλεγεί στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη.
 
Είναι ο ίδιος ο οποίος τώρα, φορώντας τον μανδύα του δήθεν εγγυητή της ενότητας, έρχεται να μας προτείνει δημόσια (γιατί άραγε;)   να συμπράξουμε σε θέματα σαφώς ελάσσονος σημασίας, ζητώντας μάλιστα και τα... ρέστα για αμαρτίες του παρελθόντος.
 
Είναι ντροπή και ασέβεια για τους πολίτες και ψηφοφόρους αυτή η στάση και τον καλούμε επιτέλους να σοβαρευτεί.                                                                                                                      Ο λαός πλέον γνωρίζει και κρίνει όλους... 

Προβλήθηκε 1258 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.