Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ο 50χρονος οδηγός της εταιρείας ''Καραμολέγκος'', ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Τρίτης, έξω από τον χώρο φορτοεκφορτώσεως του ''Σκλαβενίτη'' αναφέρουν όλες οι  ιστοσελίδες.

Τον αναφέρουν με τα αρχικά του Γ.Μ. κάνοντας επίσης αναφορά στο ΄΄γαμημένο΄΄ χειρόφρενο που δεν έπιασε καλά.

Όλοι γράψαμε κάτι για το τραγικό συμβάν.

Η Ηλιούπολη θυμήθηκε πάλι τον προβληματικό δρόμο φωτοεκφόρτωσης δίπλα στο σχολείο.

Η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να βρει ''λύσεις'' για το πρόβλημα που είναι αρκετών ετών...

Ο Σύλλογος Γονέων θα πραγματοποιήσει ειρηνική συνάντηση διαμαρτυρίας και την παράδοση ψηφίσματος του συλλόγου μας για απομάκρυνση των φορτηγών από εκείνον τον δρόμο.

Οι συνάδερφοι του (ίσως και αυτοί αναφέρονται με νούμερα) θα έρθουν στο τελευταίο σου δρομολόγιο και θα δώσουν κουράγιο στην μαυροφορεμένη μάνα, σύζυγο και στα παιδιά σου.

Μέχρι αυτή την στιγμή στα ιστολόγια των δύο εταιριών δεν αναφέρεται τίποτα για το συμβάν (ούτε μία επιστολή τους δεν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο).

Μακάρι να κάνουν κάτι για την οικογένεια του και το μέλλον των παιδιών του, οι υπεύθυνοι των εταιρειών.

Καλό ταξίδι λοιπόν Γ.Μ. και να είσαι σίγουρος ότι εκεί που πας δεν θα έχεις πια το άγχος των παραδόσεων.

Τάκης Παπαδόπουλος 

Προβλήθηκε 2499 φορές

Είσαι λαγός; - Ναι, ναι αμέ, έχω και απόδειξη!!! (του Γιώργου Σιμόπουλου)

Δεν μπορείς να μην μπεις στον πειρασμό να σχολιάσεις αυτούς που εργολαβικά προωθούν τις κυβερνητικές επιλογές, αναλαμβάνοντας να παίξουν το ρόλο του "λαγού", όπως στην περίπτωση του παρακάτω κυρίου, που προτείνει, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την δημιουργία δημοψηφίσματος...

Αρκεί όντως η προσπάθεια, κυρία Κεραμέως; | της Έλενας Ακρίτα

Κυρία Υπουργέ, με αφορμή την τροπολογία που προβλέπει την επιλογή σημαιοφόρου στο Δημοτικό με βάση την επίδοση, είπατε αυτό: «Προκρίνεται η προσπάθεια έναντι της τύχης» Και το αιτιολογήσατε ως εξής:

Ο Προφήτης Ηλίας να χαρακτηριστεί  διατηρητέος! (του Γιώργου Μπαλτά)

Διατηρητέο χαρακτηρίζεται ένα κτίσμα και όχι μόνο, όταν οι «ζώντες» ενδιαφέρονται να κληρονομήσουν στους απογόνους τους στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια προηγούμενη εποχή, όπως αυτή έφτασε σ αυτούς και εκφράζεται στο συγκεκριμένο διατηρητέο!

Επείγει ο διάλογος με την κοινωνία στην Ηλιούπολη, όχι μόνο η καθημερινότητα! (του Γιώργου Μπαλτά)

Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια ανακοίνωση της παράταξης της απελθούσας διοίκησης για τα «αδιέξοδα» της νέας Διοίκησης του Δήμου με τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη.