Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ο 50χρονος οδηγός της εταιρείας ''Καραμολέγκος'', ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Τρίτης, έξω από τον χώρο φορτοεκφορτώσεως του ''Σκλαβενίτη'' αναφέρουν όλες οι  ιστοσελίδες.

Τον αναφέρουν με τα αρχικά του Γ.Μ. κάνοντας επίσης αναφορά στο ΄΄γαμημένο΄΄ χειρόφρενο που δεν έπιασε καλά.

Όλοι γράψαμε κάτι για το τραγικό συμβάν.

Η Ηλιούπολη θυμήθηκε πάλι τον προβληματικό δρόμο φωτοεκφόρτωσης δίπλα στο σχολείο.

Η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να βρει ''λύσεις'' για το πρόβλημα που είναι αρκετών ετών...

Ο Σύλλογος Γονέων θα πραγματοποιήσει ειρηνική συνάντηση διαμαρτυρίας και την παράδοση ψηφίσματος του συλλόγου μας για απομάκρυνση των φορτηγών από εκείνον τον δρόμο.

Οι συνάδερφοι του (ίσως και αυτοί αναφέρονται με νούμερα) θα έρθουν στο τελευταίο σου δρομολόγιο και θα δώσουν κουράγιο στην μαυροφορεμένη μάνα, σύζυγο και στα παιδιά σου.

Μέχρι αυτή την στιγμή στα ιστολόγια των δύο εταιριών δεν αναφέρεται τίποτα για το συμβάν (ούτε μία επιστολή τους δεν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο).

Μακάρι να κάνουν κάτι για την οικογένεια του και το μέλλον των παιδιών του, οι υπεύθυνοι των εταιρειών.

Καλό ταξίδι λοιπόν Γ.Μ. και να είσαι σίγουρος ότι εκεί που πας δεν θα έχεις πια το άγχος των παραδόσεων.

Τάκης Παπαδόπουλος 

Προβλήθηκε 3332 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...