Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ο 50χρονος οδηγός της εταιρείας ''Καραμολέγκος'', ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Τρίτης, έξω από τον χώρο φορτοεκφορτώσεως του ''Σκλαβενίτη'' αναφέρουν όλες οι  ιστοσελίδες.

Τον αναφέρουν με τα αρχικά του Γ.Μ. κάνοντας επίσης αναφορά στο ΄΄γαμημένο΄΄ χειρόφρενο που δεν έπιασε καλά.

Όλοι γράψαμε κάτι για το τραγικό συμβάν.

Η Ηλιούπολη θυμήθηκε πάλι τον προβληματικό δρόμο φωτοεκφόρτωσης δίπλα στο σχολείο.

Η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να βρει ''λύσεις'' για το πρόβλημα που είναι αρκετών ετών...

Ο Σύλλογος Γονέων θα πραγματοποιήσει ειρηνική συνάντηση διαμαρτυρίας και την παράδοση ψηφίσματος του συλλόγου μας για απομάκρυνση των φορτηγών από εκείνον τον δρόμο.

Οι συνάδερφοι του (ίσως και αυτοί αναφέρονται με νούμερα) θα έρθουν στο τελευταίο σου δρομολόγιο και θα δώσουν κουράγιο στην μαυροφορεμένη μάνα, σύζυγο και στα παιδιά σου.

Μέχρι αυτή την στιγμή στα ιστολόγια των δύο εταιριών δεν αναφέρεται τίποτα για το συμβάν (ούτε μία επιστολή τους δεν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο).

Μακάρι να κάνουν κάτι για την οικογένεια του και το μέλλον των παιδιών του, οι υπεύθυνοι των εταιρειών.

Καλό ταξίδι λοιπόν Γ.Μ. και να είσαι σίγουρος ότι εκεί που πας δεν θα έχεις πια το άγχος των παραδόσεων.

Τάκης Παπαδόπουλος 

Προβλήθηκε 2856 φορές

Από την ελαστικότητα εργασίας στην ελαστικότητα της κοινωνίας (Χαρά Καφαντάρη)

Άρθρο της Χαράς Καφαντάρη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθήνας, αντιπροέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και αν. τομεάρχη Περιβάλλοντος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, στην εφημερίδα KONTRA (Κυριακή 31/05).

Πανδημία:  «Ευκαιρία» οπισθοδρόμησης και στην Παιδεία (Τούλα Πάντου)

Η πανδημία και ο εγκλεισμός όλων μας στα σπίτια υπήρξε ο τέλειος σύμμαχος της Κυβέρνησης και της Υπουργού Παιδείας για την υλοποίηση όλων, όσα είχαν προεκλογικά σχεδιάσει επί χάρτου για τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Αχυράνθρωποι και Φιλισταίοι (Δημοσθένης Γεωργοβασίλης)

1. Γένεση αχυρανθρώπων: Λέγεται ότι ο επουράνιος Θεός δημιούργησε τoν άνθρωπο. Ο επίγειος Θεός όμως επινόησε τον αχυράνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει συνείδηση, αποφασίζει, φέρει ευθύνη και δικαιώνεται ή τιμωρείται για τις πράξεις του...

ΚΙΝΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Κ.Α.Μ.ΕΚΠ) : ''Όταν η μαθηματικά αναμενόμενη ωφελιμότητα   είναι κραυγαλέα αρνητική...''

''Ιατρικές ιστορίες συμβαίνουν τακτικά'' έγραφαν σε άρθρο τους στο περιοδικό NOTICES OF THE AMERICAN MATHEMATICAL SOCIETY οι D. Rockmoreκαι J.L. Snell, «και είναι επόμενο σε συζητήσεις για τη διαφορά ανάμεσα στις τυχαιοποιημένες (randomized) κλινικές περιπτώσεις και τα επιδημιολογικά πειράματα»