«Έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη 8 Οκτώβρη η σ. Μαριάννα Κερασιώτη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε οικογένεια αγωνιστών της Αντίστασης και εγκαταστάθηκε στην Ηλιούπολη το 1952. Σπούδασε διακοσμήτρια. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ και μετέπειτα στο ΚΚΕ στις Οργανώσεις της Ηλιούπολης.

Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) και για πολλά χρόνια εκλέχτηκε μέλος ΔΣ και πρόεδρος.

Στο κίνημα Παιδείας δραστηριοποιήθηκε σαν γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης και σαν γραμματέας στο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης.

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 10 Οκτώβρη, στις 2 μ.μ. στο νεκροταφείο Ηλιούπολης και θα είναι πολιτική.

Η οικογένειά της αντί για στεφάνια παρακαλεί να δοθούν προσφορές για ενίσχυση του ΚΚΕ.

www.902.gr 

Προβλήθηκε 660 φορές

Κοινωνική Υπηρεσία  Δήμου Ηλιούπολης: ''Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης''

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, ο οποίος με τον υπ’ αρ. πρωτ 130/11-10-2019 έγγραφό του, με θέμα «Κοινωνική - Αθλητική Προσφορά 2019-2020»

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Εργαζόμενε, Άνεργε, Επαγγελματία, Νέε που μένεις στο δήμο μας, Οι εργαζόμενοι στους δήμους είμαστε σε κινητοποιήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Αθλητικό Σωματείο Ηλιούπολης (Α.Σ.ΗΛ.) - Το αγωνιστικό Πρόγραμμα της εβδομάδας

Η γυναικεία μας ομάδα, την Τετάρτη 23/10/2019 στις 21:45 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα ΑΟ Αστέρας Νίκαιας στο Κλειστό Σελεπίτσαρι.

«Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. σε Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στο Κέντρο Κοινότητας, θα συναντήσουν οι δημότες Ηλιουπόλεως τα στελέχη της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί» της Ε.Σ.Α.μεΑ., την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 09. 00- 11.00. Στη συνέχεια, η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» θα βρεθεί στο Κέντρο Κοινότητας Αγίου Δημητρίου, μεταξύ 12.00-14.00, Δυρραχίου 11.