Νύχτα τρόμου στο Λαγονήσι, φίμωσαν και λήστεψαν 78χρονη

Στα πέριξ 14 Οκτωβρίου 2019

Με λεία μόλις 10 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300€ έφυγαν δύο αδίστακτοι κακοποιοί από το σπίτι 78χρονης στο Λαγονήσι.

Οι δύο ληστές, είναι σχεδόν σίγουρο ότι είχαν παρακολουθήσει το σπίτι του θύματος (στην οδό Διοφάντους) πριν να αναλάβουν δράση.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 με κλωτσιές παραβίασαν την πόρτα εισόδου.

Ο ένας άρπαξε την 78χρονη από τα μαλλιά και την φίμωσε.

Ο δεύτερος ληστής έψαξε όλο το σπίτι και τελικά έφυγαν με 10€ που βρήκαν, καθώς και κάποια πετράδια, η αξία των οποίων σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυβίων, είναι περίπου 300€.

Αλλο ένα περιστατικό από την αυξημένη εγκληματικότητα που υπάρχει στην περιοχή και που έχουμε αναδείξει με ρεπορτάζ εδώ στο Notia Today.

notia-today.gr 

Προβλήθηκε 825 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης