Την Δευτέρα 14.10.2019 και ώρα 09.30 μ.μ. η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Η. αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Τ’ αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: 68-59

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: 85-87

ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 44-45

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 55-60

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ: 71-70

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ: 81-85

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.: 88-82

Προβλήθηκε 167 φορές

Στους δρόμους για μέτρα ουσιαστικής στήριξης - Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην πλ. Κάνιγγος και πορεία στο υπ. Οικονομικών

Από το πρωί στους δρόμους βρίσκονται δεκάδες Ομοσπονδίες, Σωματεία, τοπικές Ενώσεις ΕΒΕ και Επιτροπές Αγώνα συμμετέχοντας στη σημερινή μέρα αγωνιστικής δράσης, οργανώνοντας συντονισμένες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας, για μέτρα ουσιαστικής στήριξης των αυτοαπασχολουμένων, με προτεραιότητα σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.

Ανακοίνωση για το Δημοτικό Συμβούλιο και οι αντιπεριβαλλοντικοί, αντιλαϊκοί σχεδιασμοί στον Υμηττό

Ο πόλεμος που άναψε μεταξύ δημάρχων στους Δήμους της Ν/Α Αθήνας, ανταγωνιζόμενοι για μια καλύτερη Θέση και Ρόλο στους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή, μας αποκάλυψε ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η ανησυχία από την πρόγνωση βροχερού καιρού για την Τετάρτη 3/6/2020, αλλά και η επιθυμία πολλών δημοτών για συμμετοχή οδήγησε στην διοργάνωση της "Ποδηλατάδας" την Κυριακή 7/6/2020, που προβλέπεται ηλιόλουστη.

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''Μια τρύπα στο νερό''. (δημιουργία δημοτικού κοιμητηρίου και οριστική απομάκρυνση του ΚΥΤ.)

Για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων ως προς την διαχείριση των μεγάλων θεμάτων της πόλης μας όπως αυτό της δημιουργίας δημοτικού κοιμητηρίου και της οριστικής απομάκρυνσης του ΚΥΤ.