Ενημερώνουμε τους Δημότες Ηλιούπολης, ότι αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 πμ.

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης συμμετέχει στην στάση εργασίας και επιπλέον έχει εξαγγείλει αποχή από κάθε υπερωριακή απασχόληση Σάββατο και Κυριακή 19-20 Οκτωβρίου 2019.

Κατά συνέπεια κάποιες δημοτικές υπηρεσίες, όπως η Δημοτική Συγκοινωνία, δεν θα λειτουργήσουν αύριο έως το τέλος της κινητοποίησης.

Διοίκηση και εργαζόμενοι τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν ώστε να επηρεαστεί το λιγότερο δυνατό η καθημερινότητα στην πόλη.

Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι σοβαρότατα και η κυβέρνηση πρέπει με διάλογο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να τα επιλύσει άμεσα, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε αντίθετη περίπτωση θα ανακοπεί η μέχρι τώρα προσπάθεια για την αντιμετώπιση των γνωστών προβλημάτων στην καθαριότητα της πόλης.

Η νέα Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης σχεδιάζει τον ποιοτικό εκσυγχρονισμό σε συνεργασία με τους εργαζομένους και την αναδιοργάνωση των ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου και δεν εξετάζει λύσεις εκχώρησής τους στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

16/10/2019
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 632 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.