Την προεδρία του ΔΣ της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αναλαμβάνει ο Νικόλαος Μπακατσέλος, με τον Αναστάσιο Μάνο να αναλαμβάνει CEO της θυγατρικής της ΔΕΗ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, με τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ της εταιρείας, μετά την εκλογή σε αυτό νέων μελών στην τελευταία έκτακτη ΓΣ της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρεται στην εταρική ανακοίνωση, "η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΔΔΗΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 – μετά την εκλογή από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Μετόχου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., των κ. κ. Νικολάου Μπακατσέλου, Αναστασίου Μάνου, Σωκράτη Βερτέλλη, Ιωάννη Δημητριάδη, Χριστίνας Λάππα, Αικατερίνης Ονουφριάδου, Ηλία Παδουβά και Δημητρίου Σαντιξή, ως νέων μελών Δ.Σ., το Διοικητικό Συμβούλιο της – κατά 100% θυγατρικής της ΔΕΗ Α.Ε. – Εταιρίας "Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.)" συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Νικόλαος Μπακατσέλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου,
Αναστάσιος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος,
Σωκράτης Βερτέλλης, Σύμβουλος,
Ιωάννης Δημητριάδης, Σύμβουλος,
Ηλίας Παδουβάς, Σύμβουλος,
Χριστίνα Λάππα, Σύμβουλος,
Κωνσταντίνος Μασούρας, Σύμβουλος,
Αικατερίνη Ονουφριάδου, Σύμβουλος,
Δημήτριος Σαντιξής, Σύμβουλος.

Σημειώνεται ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. λήγει στις 16 Οκτωβρίου 2022.

Η θητεία του μέλους του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Μασούρα λήγει στις 27.6.2022

www.capital.gr 

Προβλήθηκε 2142 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.