Τρικάκια με συνθήματα για τη δημόσια υγεία πέταξαν πριν περίπου 1 ώρα, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στην οδό Κριεζώτου, αντιεξουσιαστές-μέλη του Ρουβίκωνα.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, πέταξαν επίσης και μπογιές στην πόρτα του γραφείου.

Ο αστυνομικός του γραφείου του υπουργού Υγείας τους καταδίωξε τον έναν, ο οποίος προσήχθη.

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του υπουργού Υγείας.

Και η δήλωση του Στ. Πέτσα καταλήγει: «Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».

www.newsbeast.gr 

Προβλήθηκε 438 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας