Ένας νεαρός μετανάστης εμφανίστηκε σαν πελάτης στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου και κατά την διάρκεια της διαδρομής προσπάθησε να ληστέψει ταξιτζή με την απειλή μαχαιριού.

Ο οδηγός αντιστάθηκε και τραυματίστηκε αλλά παρόλα αυτά είχε το κουράγιο να κυνηγήσει τον δράστη που του είχε πάρει τις εισπράξεις της βραδιάς. Τελικά ο μετανάστης, Αλγερινής καταγωγής, κατάφερε να διαφύγει ενώ ο οδηγός ταξί ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση που είχε δεχτεί ειδοποίησε την αστυνομία.

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στην περιοχή και έκαναν αναζητήσεις έχοντας την περιγραφή του δράστη. Γύρω στις 4.00 το πρωί τον εντόπισαν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο Αλγερινός όμως, με τα χαρακτηριστικά μαλλιά και τα άσπρα ρούχα, αντιστάθηκε και πάλι μέχρι οι αστυνομικοί να καταφέρουν να του περάσουν χειροπέδες. Στα χέρια του κρατούσε το μαχαίρι με το οποίο νωρίτερα είχε απειλήσει τον οδηγό ταξί ενώ τα ρούχα του ήταν γεμάτα αίματα.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε κάνει και άλλες επιθέσεις με παρόμοιο τρόπο.

 

Zougla newsroom

Προβλήθηκε 1308 φορές