Ο Δήμος Αλίμου προσκαλεί εθελοντές καλλιτέχνες του Αλίμου, για να ζωγραφίσουν τα γκρίζα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και να δώσουν μια ξεχωριστή πνοή ομορφιάς στην πόλη μας.
Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση, δεν έχει παρά να συμπληρώσει την παρακάτω αίτηση συμμετοχής επισυνάπτοντας δύο σχέδιά του – προτάσεις για τα κουτιά των ΚΑΦΑΟ.
Δεν υπάρχει περιορισμός στο θέμα ή στο καλλιτεχνικό ρεύμα που ακολουθεί ο κάθε καλλιτέχνης.
Ο στόχος είναι να εξωραϊστεί η πόλη μας και να αναδειχτούν με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες της!
Σημειώνουμε ότι:
1. Ο Δήμος μας έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια από τον ΟΤΕ για τη χρήση των ΚΑΦΑΟ.
2. Μετά τη δημιουργία του έργου, θα εφαρμόζεται ειδική επίστρωση anti–graffiti για την προστασία του έργου.
3. Η πρόταση – σχέδιο μπορεί να αφορά και συγκεκριμένο ΚΑΦΑΟ του Αλίμου.
4. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2019 με e–mail στο [email protected] ή στο πρωτόκολλο του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 53, ισόγειο).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 213 2008037 (κα. Μαρία Ξένου).
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση των λεωφόρων Καραμανλή και Ευελπίδων, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο όταν ταξί και ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Χ
Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.
Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.