– Έδωσε σύντομη μάχη με πια σπάνια πάθηση 
– Γενναίος μέχρι την τελευταία στιγμή 
– Πένθος σε όλο τον Πειραιά από την απώλεια του διακεκριμένου ιατρού Κυριάκου Καλογεράκου
Ο ιδρυτής και Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» Κυριάκος Καλογεράκος δεν είναι πια μαζί μας.
Τους τελευταίους μήνες έδωσε γενναία αλλά άνιση μάχη για τη ζωή του, με μια πολύ σπάνια ασθένεια.
«Έφυγε» ήσυχα, ενώ στο πλευρό του είχε την οικογένειά του όλο αυτό το διάστημα, την αγαπημένη σύζυγό του, τα αξιολάτρευτα παιδιά του και τους πολυαγαπημένους του γονείς.
Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όλοι στον Πειραιά για τον κοινωνικό άνθρωπο και τον φημισμένο χειρουργό Κυριάκο Καλογεράκο.
Δεν ήταν τυχαίο ότι διετέλεσε και σε θέσεις κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης, ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων της ΝΔ αλλά και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά.

https://piraeuspress.gr 

Προβλήθηκε 636 φορές

Έτσι θα λαμβάνετε τις ιατρικές συνταγές στο κινητό σας - Βήμα βήμα η διαδικασία

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις ιατρικές τους συνταγές στο κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται να τις προσκομίζουν τυπωμένες στον φαρμακοποιό έχουν από σήμερα οι πολίτες, καθώς τίθεται σε δοκιμαστική λειτουργία η εφαρμογή για την άυλη συνταγογράφηση μέσω του gov.gr.

Δωρεάν παραγωγή αντισηπτικών διαλυμάτων από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στηρίζει το δημόσιο σύστημα υγείας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την ΑΑΔΕ αναλαμβάνει τη δωρεάν παραγωγή αντισηπτικών διαλυμάτων για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του συστήματος, σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή.

Κορονοϊός: Ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία

Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο λαός. Μετά τους χιλιάδες θανάτους και χώρες ολόκληρες σε καθεστώς καραντίνας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι πλέον ο κορονοϊός είναι πανδημία!