– Έδωσε σύντομη μάχη με πια σπάνια πάθηση 
– Γενναίος μέχρι την τελευταία στιγμή 
– Πένθος σε όλο τον Πειραιά από την απώλεια του διακεκριμένου ιατρού Κυριάκου Καλογεράκου
Ο ιδρυτής και Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» Κυριάκος Καλογεράκος δεν είναι πια μαζί μας.
Τους τελευταίους μήνες έδωσε γενναία αλλά άνιση μάχη για τη ζωή του, με μια πολύ σπάνια ασθένεια.
«Έφυγε» ήσυχα, ενώ στο πλευρό του είχε την οικογένειά του όλο αυτό το διάστημα, την αγαπημένη σύζυγό του, τα αξιολάτρευτα παιδιά του και τους πολυαγαπημένους του γονείς.
Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όλοι στον Πειραιά για τον κοινωνικό άνθρωπο και τον φημισμένο χειρουργό Κυριάκο Καλογεράκο.
Δεν ήταν τυχαίο ότι διετέλεσε και σε θέσεις κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης, ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων της ΝΔ αλλά και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά.

https://piraeuspress.gr 

Προβλήθηκε 536 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019''

O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 58η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης.

«Εύκολος Οργασμός»: Tο ιντερνετικό σεμινάριο της Ειρήνης Χειρδάρη που δίνει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους

H sex coach & sex therapist Ειρήνη Χειρδάρη για πρώτη φορά σε ένα συγκλονιστικό ιντερνετικό σεμινάριο, που έρχεται να δώσει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους.

Δήμος Ηλιούπολης: ''33 ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για την ψυχική υγεία ''

Η κοινωνική μας πολιτική προβλέπει δωρεάν ψυχολογικές υπηρεσίες για όλους τους κατοίκους ή δημότες της Ηλιούπολης και για όλους όσους εργάζονται με βρέφη, παιδιά ή εφήβους σε οργανισμούς εντός των ορίων του Δήμου μας.