Συνεχίζουμε την ενημέρωση του Δημότη σχετικά με τα οικονομικά των άλλων δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου Ηλιούπολης, του ΠΑΟΔΗΛ και του ΚΑΦΑΔΗΛ και ανακοινώνουμε τα οικονομικά δεδομένα, που παραλάβαμε στις 27 Σεπτεμβρίου 2019:

(Π.Α.Ο.ΔΗ.Λ)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ταμειακά διαθέσιμα : 107.558 €
Οφειλές προς τρίτους : 139.023 €
(Ενδεικτικά Φυσικό Αέριο: 31.885 €)
Απαιτήσεις από τρίτους : 37.547 €

Ενδεικτικά οι μεγαλύτερες απαιτήσεις είναι από παραχωρήσεις αθλητικών χώρων και μισθώματα κυλικείων.

(Κ.Α.Φ.Α.ΔΗ.Λ)
ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΓΗΣ, ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ταμειακά διαθέσιμα : 357.171 €
Οφειλές προς τρίτους : 148.957 €
Απαιτήσεις από τρίτους: 68.856 €

Ενδεικτικά οι μεγαλύτερες απαιτήσεις είναι από αχρεωστήτως καταβληθέντα, οφειλόμενα Δημοσίου προς «Αγία Ταβιθά» και γονέων προς Βρεφονηπιακούς.

Η νέα Διοίκηση θα προχωρήσει στην διαχείριση των οικονομικών με διαφάνεια και στόχο την εξοικονόμηση πόρων.

Όπως έχει ήδη εξαγγελθεί θα γίνεται ηχογράφηση των συνεδριάσεων των ΔΣ, ώστε όλα τα δεδομένα, με την δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του Δήμου, να είναι στην διάθεση των Δημοτών.

21/10/2019
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

 

Προβλήθηκε 204 φορές

Παρέμβαση στις 8 Ιούλη για την έγκαιρη διάγνωση μαθητών με μαθησιακές ανάγκες -ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» - «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ»

Παρέμβαση στο 2ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Α΄ Αθήνας (Υμηττού 219) την Τετάρτη 8 Ιούλη στις 13.30.

Βολές Αθανασίου κατά Πανταζόπουλου για την παραχώρηση δημοτικών υποδομών

''Παραχωρούν δημοτικές υποδομές για ευτελή ποσά σε ιδιώτες, την ώρα που ο ΠΑΟΔΗΛ ματώνει οικονομικά'' καταγγέλει τη δημοτική αρχή ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" Θανάσης Αθανασίου.

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής η στέγαση των νηπίων της Πόλης μας''

Ο Δήμος Ηλιούπολης πέρυσι τον Ιούνιο δεσμεύτηκε εγγράφως, ότι αν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού παραχωρήσουν - για Μία και μόνο χρονιά - χώρο (πράγμα που έγινε) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, για την διαμόρφωση 2 αιθουσών Νηπιαγωγείου, φέτος με την λήξη του έτους θα είχε μεριμνήσει για την προμήθεια και εγκατάσταση στην Βαλτετσίου 2 προκάτ αιθουσών.

Κώστας Σεφτελής: Πολλές ζημιές από βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές.

Κατά το χρονικό διάστημα που οι Παιδικές Χαρές της πόλης μας παρέμειναν κλειστές, εφαρμόζοντας ο Δήμος τα περιοριστικά μέτρα στα πλαίσια του περιορισμού της εξάπλωσης της επιδημίας, δυστυχώς είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό ζημιών από βανδαλισμούς και παραβιάσεις στις περιφράξεις και στις εισόδους σε αυτές.

''Η Πόλη που θέλω''- Α.Καραχάλιου: Επιβεβλημένη η λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των σχολείων

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Αλεξάνδρα Καραχάλιου ,με αφορμή τις πρόσφατες ζημιές και βανδαλισμούς σε σχολεία της πόλης, επισημαίνει με ανάρτησή της την αναγκαιότητα της άμεσης λήψης αποτελεσματικών μέτρων προστασίας των σχολικών αλλά και των υπολοίπων αθλητικών και δημοτικών εγκαταστάσεων της Ηλιούπολης.

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: '' Ανακοίνωση σχετικά με την πεζοδρόμηση της Λ. Ειρήνης''

Με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες της Λεωφόρου Ειρήνης για το μέτρο της πιλοτικής πεζοδρόμησης στην περιοχή και προς αποκατάσταση των όσων πραγματικά ισχύουν, ο Ε.Σ.Η. διευκρινίζει τα ακόλουθα