Σπείρα που λήστευε πεζούς και καταστήματα ενώ είχε και «πλούσια» δράση στις κλοπές οχημάτων σε Αθήνα, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα, εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών.
 
Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 14χρονος, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη επτά άτομα.
 

Η δράση της σπείρας είχε ξεκινήσει τον περασμένο Οκτώβριο και τα μέλη της είχαν διαπράξει τέσσερις ληστείες και σαράντα μία κλοπές εκ των οποίων, 29 κλοπές από οχήματα, πέντε κλοπές από καταστήματα και επτά κλοπές οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. 

 

www.newpost.gr (του Μιχάλη Τεζάρη)

Προβλήθηκε 432 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.