Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρία συλλαλητήρια, από τις οποίες η μία θα γίνει το πρωί και οι άλλες δύο το απόγευμα.
 
ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η οποίες γίνονται στο πλαίσιο αντίδρασης για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
 
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ), οι οποίοι θα κάνουν και πορεία προς το Σύνταγμα.
 
Οι εργαζόμενοι στους δήμους είναι από χθες σε απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς έκαναν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο.
 
Το απόγευμα, στις 17:00 έχει προγραμματίσει τις δικές τις κινητοποιήσεις η ΑΔΕΔΥ με το ΕΚΑ. διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.
 
Πιο μετά, στις 18:30 σειρά παίρνει το ΠΑΜΕ, που καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια ζητώντας να μην πειραχτούν τα Συνδικάτα και γιατί ζητούν «σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα».
 

Πηγή: iefimerida.gr

Προβλήθηκε 465 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.