Διαβάζουμε στο διαδίκτυο (διαύγεια) για την πληρωμή τιμολογίου ύψους 7.800 ευρώ πλέον ΦΠΑ.από τον ΠΑΟΔΗΛ με αιτιολογία:

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ Τ.Π.Υ. Γ30/28-8-19 .(εδώ)

Θεωρητικά η συναυλία αυτή ήταν την Τετάρτη 28 Αυγούστου όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίστηκε  με τη μπάντα του στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2019.

Ανατρέχοντας και πάλι στο διαδύκτιο (διαύγεια) διαβάζουμε για την απόφαση του ΠΑΟΔΗΛ και στο Απόσπασμα από το πρακτικό της 4ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου (εδώ):

΄΄Επιπρόσθετα, προτείνεται να συμπεριληφθούν στο Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ηλιούπολης και δύο συναυλίες. Συγκεκριμένα, προτείνουμε, αφ’ ενός, τη διοργάνωση συναυλίας του Φοίβου Δεληβοριά, με γενική είσοδο για το κοινό 12€, 10€ για ανέργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ, 10€ προαγορά και ηλεκτρονική προπώληση και αφ’ ετέρου την εορταστική λήξη του Φεστιβάλ με τη διοργάνωση μίας συναυλίας δωρεάν για το κοινό, με θέμα ''Τα παιδιά παίζουν Coltrane'', σε επιμέλεια του μουσικού Χρήστου Κλαδά, μαέστρου της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηλιούπολης.

Η συμμετοχή των καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί αφιλοκερδώς και το Ν.Π. θα αναλάβει την ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.''

Ίσως κάποιος, κάπου κάποτε μας ενημερώσει τι αφορά η πληρωμή του παραπάνω τιμολογίου αφού και ο καλλιτέχνης τραγούδησε αφιλοκερδώς ενώ υπήρχε και  εισιτήριο για την συναυλία αυτή.


 

Προβλήθηκε 1256 φορές