Κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης, στην εξέδρα των επισήμων που επανεμφανίστηκε μετά από 9 χρόνια, αρμόδια υπάλληλος του δήμου σήκωσε από τη θέση του το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας κ. Γρηγορέα Γιάννη λέγοντάς του ότι σε αυτές τις θέσεις κάθονται μόνο Επικεφαλής Παρατάξεων και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων.

Εκείνη τη στιγμή στην εξέδρα κάθονταν και παρακολουθούσαν την παρέλαση αρκετοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου και Πρόεδροι αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων.

Από τα 30 άτομα που βρίσκονταν στην εξέδρα, φαίνεται ότι τον Δήμαρχο και την παράταξή του ενόχλησε η παρουσία του κ. Γρηγορέα ενώ υπήρχαν άδειες θέσεις.

Δύο μήνες στη διοίκηση και διακρίνουμε ρεβανσισμό.

Την ημέρα της Εθνικής Εορτής, μία ημέρα που πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες μας παραμερίζοντας τις όποιες αντιπαραθέσεις, αυτή την ημέρα επέλεξε η νέα διοίκηση να δίνει εντολές για ανεπιθύμητους στην εξέδρα των επισήμων.

Πρώτα η Ηλιούπολη
28/10/2019 

Προβλήθηκε 709 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.