Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη σε παιδικό σταθμό στον Αλιμο, καθώς οι συνοδοί και ο οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασαν ένα 3χρονο αγοράκι μέσα στο σχολικό!
Την απουσία του παιδιού διαπίστωσε η δασκάλα, η οποία κάλεσε τη μητέρα του μικρού αγοριού να την ρωτήσει αν θα απουσιάσει και εκείνη απάντησε πως το παιδί το είχε παραλάβει το σχολικό.
Το παιδί έμεινε 3 ώρες κλεισμένο στο σχολικό
Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η αναζήτηση του μικρού, ο οποίος τελικά είχε αποκοιμηθεί μέσα στο σχολικό. Προφανώς το 3χρονο παιδί όταν επιβιβάστηκε στο σχολικό, αποκοιμήθηκε.
 
Οι δύο συνοδοί, αλλά και ο οδηγός κατά την αποβίβαση των παιδιών στο σχολείο δεν διαπίστωσαν πως το παιδί απουσίαζε, με αποτέλεσμα να το κλειδώσουν μέσα στο σχολικό και το παιδί να μείνει εκεί για 3 ώρες!
 Τελικά το παιδί εντοπίστηκε, ενώ ο οδηγός και οι δύο συνοδοί συνελήφθησαν και πέρασαν αυτόφωρο

www.ereportaz.gr  

Προβλήθηκε 636 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.